Garden Line vë në dispozicion të klientëve të saj zgjidhje e aksesorë të ndryshëm për situata të ndryshme në hapësirat tuaja të gjelberta. Tregojmë kujdes të veçante në kërkimin e propozimin e produkteve më të mira e më të kohës për hapësirat familjare, publike e rezidenciale.

Vazo Dekorative

Nga produktet e partnerëve apo furnitorëve tanë Teraplast, Arca, Bama, Erba, Lechuza, Go Green e Vasart kemi përzgjedhur një mori vazosh dekorative.

  • Vazo për ambiente të brendshme e të jashtme
  • Vazo me ndriçim
  • Vazo me sistem vetë-ujitjeje

Gjithashtu disponojme dhe linjen e plote te vazove te gjigandit gjerman LECHUZA me sistemimin inovativ te vete-ujitjes dhe nje larmi ngjyrash e formash.

Arredim Urban 

Ofrojme produktet më inovative të VASART, lider në sektorin e arredimit urban në Itali, si stola, vazo, shatrivane, çezma, kosha mbeturinash, ndarës trafiku, mbajtëse bicikletash e shumë aksesorë për ambiente të jashtme.

Arredim Kopshtesh

Nga Unopiu`, gjigandi Italian i aksesorëve për kopshte ju ofrojmë, poltrona, karrige, chaises lounges, tavolina, gazebo, cadra, ndricim, sera xhami e shumë aksesorë për ambiente të gjelbëruara.

Register and Claim Bonus at williamhill.com