Garden Line prej 2002 ka vene ne sherbim te klienteve profesionalizmin dhe eksperiencen e stafit te saj.

Eksperience kjo e  krijuar nder vite, duke studiuar kerkesat  e percaktuar zgjidhjet me te pershtatshme per situata te ndryshme, duke filluar nga shtepite private tek parqet  publike, nga ato te sherbimeve te drejtuara publikut te gjere tek nevojat per permiresimin ambiental e ripyllezimeve, pergjate nje periudhe kohore prej dhjete vitesh eshte pasuruar perhere e me teper.

 

Stafi yne ka ne perberje specialiste te mirefillte te gjelberimit, eksperte ne prodhimin dhe mirembajtjen e bimeve te brendshme e te jashtme. Keshillimet me agronomet si dhe bashkepunimi me personelin e kualifikuar  ne ndermarrjen tone, ne gjendje per te dhene perhere mbeshtetjen me te mire, bazuar ne njohurite e thella te problemeve te lidhura me gjelberimin dhe ambjentin, bashkuar me dashurine per punen qe kryejme dhe perkujdesjen ndaj detajeve, perbejne nje garanci per gjetjen e zgjidhjeve per cdo kerkese te klienteve tane, profesioniste apo thjesht te dashuruar me bimet.

 

Garden Line ve ne sherbim te klienteve te saj private apo profesioniste ajken e prodhimeve boterore si per bime, peme e lule ashtu edhe per aksesore, arredim urban e arredim kopshtesh.   

 

Te kontaktosh me Garden Line do te thote te perfshihesh ne gjelberim, te rrethohesh nga nje bote ku ambjenti dhe personat jane protagonistet e vetem, te gjendesh ne nje hapesire ku duke mbyllur syte, cliruar  mendjen, endrrat e deshirat mund te behesh pjese e nje realiteti te mrekullueshem por me sy hapur…

Register and Claim Bonus at williamhill.com