• Projektim & Realizim Gjelbërim dhe arredim urban

  Dedikimi, profesionalizmi dhe eksperienca janë elementet që na udhëzojnë në realizimin e punëve, përzgjedhja e bimeve, elementeve per arredimin urban dhe çdo hap tjetër bëhet në ekuiliber me ambientin përreth dhe sipas kërkesave dhe pritshmërive të klienteve që do ta jetojnë këtë kopesht të ri.
 • Farëra për tapet bari Sementi Bottos

  Gama e gjerë e përzierjeve të farërave të barit ofron produkte të përshtatshme për të gjitha kushtet që lidhen me llojin e terrenit, kërkesave për ujë, ekspozimin ndaj diellit e shpeshtësisë së shkeljes.
 • Peme dekorative

  Ne ju ofrojme nje mori pemesh dekorative per gjelberimin e ambjenteve tuaja.Frasher, Ilqe, Rrap, Ulli shekullore Bonsai, Bli, Geshtenje dekorative, Manjola, Kumbull e kuqe, Rrap Japonez, Meshtekna, Panja, Dafina, Palma Washingtonia, Molle Dekorative, Dardhe Dekorative e shume te tjera..
 • Serat

  Garden Line prej dhjete vitesh kujdeset per prodhimin ne vend te bimeve te celura sezonale
 • Impjante ujitje Toro Irrigation

  Sipërfaqet e gjelbërta kanë nevojë periodike për ujitje. Specialistët tanë studiojnë, projektojnë dhe realizojnë impiante ujitje cilësore në bazë të sipërfaqeve dhe nevojave për ujitje të zonës së gjelbëruar.
 • Realizim gjelberimi

  Dedikimi, profesionalizmi dhe eksperienca janë elementet që na udhëzojnë në realizimin e punëve.
 • Bonsai

  Në serat e Garden Line do të gjeni mijëra Bonsai dhe Bonsai Ginseng me forma dhe vjetërsi të ndryshme.
 • Lule te brendshme

  Ne ambjentet tona do te gjeni Orkide (Phalaenopsis), Spathifyllum, Anthurium, Calathea, Dieffembachia, Aglaonema, Sanseveria, Zamioculcas, Codiaeum, Dracaena, Ficus, Jucca e shume te tjera.
 • Projektim gjelberimi

  Specialistët tanë studiojnë me kujdes hapësirat, karakteristikat e ambienteve te jashtme e të brendshme për të realizuar zona të gjelberta me efekt të menjëhershëm vizual.
 • Vasart Italian Urban Design

  Nga Vasart ofrojmë një game të gjerë produktesh për arredim urban,si stola, vazo, shatrivane, çezma, ndarës trafiku, mbajtëse biçikletash e aksesorë për ambiente të jashtme. Read More
 • Lule sezonale

  Ne serat tona kultivojme bime te celura sezonale duke ofruar nje game te gjere varietetesh e ngjyrash Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Kush jemi

GARDEN LINE shpk kultivon mbi 2500 varietete pemësh, bimësh e lulesh në një zonë prej 44.000 m2. Me objektivin për të qënë më të mirët, në dispozicion të klientëve tanë kemi vënë vullnetin për të shërbyer dhe personel të kualifikuar për projektimin e pejsazhit të zonave të gjelberta si parqe, kopshte, oborre, ballkone, gjelbërim urban, etj. Dedikimi, profesionalizmi dhe eksperienca janë elementet që na udhëzojne në realizimin e punëve, përzgedhja e bimeve, impianti i ujitjes dhe ëdo hap tjeter bëhet në ekuiliber me ambientin përreth dhe sipas kerkesave dhe pritshmerive të klienteve që do ta jetojnë këtë kopesht te ri. Në vijim ofrojmë asistence teknike dhe bashkpunim të vazhdueshem në mirmbajtjen e gjelbërimit të realizuar, krasitje, pleherim dhe trajtimet specifike, me qëllimin për të ruajtur ndër vite vlerat e peisazhit të krijuar. Garden Line shpk u themelua ne vitin 2000 dhe sot numeron mbi 100 të punësuar.

Register and Claim Bonus at williamhill.com